Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 360g514kcal45g1.1g36.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki300g168kcal25.5g15g0.6g0g
Fiber husk (1rkl=10g)30g3kcal0.4g0g0.2g25.5g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g60g344kcal10.6g4.2g29.8g7.1g
Kauralese 150g540kcal27g68.4g11.6g26.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g150g900kcal31.5g9.9g81g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%360g828kcal104.4g9g43.2g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g6698kcal492g237.8g406.6g118g
Valittu annoskoko1440g3349kcal246g118.9g203.3g59g
Annoskoko puolitettuna720g1675kcal123g59.5g101.7g29.5g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658