Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 435g1494kcal44.4g304.7g5.2g15.2g
Sokeri 285g1155kcal0g284.4g0g0g
Leivinjauhe 8.4g15kcal0.4g3.2g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow209g1151kcal1.9g1.9g125.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)84g106kcal9.2g0.3g7.5g0g
Piimä, rasvaton (Valio)167g54kcal5.5g7.5g0g0g
Mustikka metsä- 251g111kcal1.3g16.1g1.5g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g8170kcal125.4g1236.2g279.6g47g
Valittu annoskoko1440g4085kcal62.7g618.1g139.8g23.5g
Annoskoko puolitettuna720g2042kcal31.4g309.1g69.9g11.8g
Arvot/100g100g284kcal4.4g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174105