Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 284g405kcal35.5g0.9g29.1g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki473g303kcal52g19.9g1.9g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)10g1.9kcal0g0.6g0g0g
Parmesan formaggio da pasta51g234kcal20.4g0g16.9g0g
Leivinjauhe 7.6g13kcal0.4g2.9g0g0g
Manteli 397g2447kcal95.6g26.2g214.6g28.6g
Rypsiöljy 40g351kcal0g0g39.7g0g
Ruokasuola jodioitu 3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 66g214kcal19.2g4.6g13.2g20.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 53g357kcal14.2g3.7g30.7g6.5g
KauraKuitunen (Hirvelä)55g68kcal4g8.8g1.8g38.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g8788kcal482.6g135.2g695.8g187.2g
Valittu annoskoko1440g4394kcal241.3g67.6g347.9g93.6g
Annoskoko puolitettuna720g2197kcal120.7g33.8g174g46.8g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.2g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238385