Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g600g2220kcal27g186g150g22.2g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g240g264kcal55.2g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g300g420kcal23.1g36g21g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)225g45kcal1.4g7.9g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g5938kcal215.4g467g353.6g47g
Valittu annoskoko1440g2969kcal107.7g233.5g176.8g23.5g
Annoskoko puolitettuna720g1485kcal53.9g116.8g88.4g11.8g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822