Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 163g30kcal0.9g4.1g0.7g1.1g
Porkkana 192g63kcal1.2g10.7g0.4g4.9g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Palsternakka 62g39kcal0.3g7.3g0.2g2.8g
Paprika, punainen34g8.7kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 96g34kcal4.4g1.9g0.3g2.4g
Valkosipuli 7.9g8.5kcal0.6g1.3g0g0.2g
Tomaattimurska 237g70kcal1.3g12.5g0.5g4.5g
Kasvisliemikuutio 12g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g619kcal22.4g89.2g10.4g36g
Valittu annoskoko1440g310kcal11.2g44.6g5.2g18g
Annoskoko puolitettuna720g155kcal5.6g22.3g2.6g9g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820