Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Taloussuklaa, Fazer300g1545kcal11.7g168g90g15.9g
Valkosuklaa panda, levy 130g120g671kcal10.1g66g40.8g0g
Vispikerma Flora 20%525g1155kcal15.7g26.2g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g8154kcal198.8g523.4g573g31.8g
Valittu annoskoko1440g4077kcal99.4g261.7g286.5g15.9g
Annoskoko puolitettuna720g2039kcal49.7g130.9g143.3g8g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452