Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali668g141kcal8g22.7g1.3g14g
Porkkana, keskikokoinen 65g252g71kcal1.5g15g0.5g6.3g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)320g768kcal56g0g64g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit200g260kcal6g4g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g2479kcal143g83.4g183.6g40.6g
Valittu annoskoko1440g1240kcal71.5g41.7g91.8g20.3g
Annoskoko puolitettuna720g620kcal35.8g20.9g45.9g10.2g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996