Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g264g818kcal6.6g198g1.3g19.8g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g168g504kcal35.3g1.7g35.3g0g
Pistaasipähkinä, Parrots96g624kcal20.4g15.5g54.2g12.5g
Viikuna, pehmeä , kuivattu120g312kcal3.6g66g2.4g10.8g
Kananmuna 50g(kpl)480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g180g1620kcal0g0g180g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)108g135kcal3.6g4g10.8g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g9300kcal246.4g586.8g654.4g86.4g
Valittu annoskoko1440g4650kcal123.2g293.4g327.2g43.2g
Annoskoko puolitettuna720g2325kcal61.6g146.7g163.6g21.6g
Arvot/100g100g323kcal8.6g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375613