Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 126g80kcal0.6g14.9g0.5g5.7g
Porkkana 334g109kcal2.1g18.6g0.7g8.5g
Peruna, vanha, kuorittu 273g208kcal5.1g42.4g0.5g2.7g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g110g417kcal33.6g64.4g2.9g2.6g
Grahamjauho 87g285kcal9.2g52.7g1.9g8.6g
Ruokasuola jodioitu 15g0.4kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 421g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g21g16kcal0.2g3.8g0.1g0g
Flora culinesse53g389kcal0g0g43.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g3009kcal101.8g393.6g99.4g56.2g
Valittu annoskoko1440g1505kcal50.9g196.8g49.7g28.1g
Annoskoko puolitettuna720g752kcal25.5g98.4g24.9g14.1g
Arvot/100g100g105kcal3.5g13.7g3.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421237