Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 601g145kcal10.9g13.2g1.8g13.8g
Vesi650g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 68g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto47g132kcal8.9g0g10.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g49g137kcal9.3g0g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g1157kcal61.6g36.4g76.2g30.2g
Valittu annoskoko1440g578kcal30.8g18.2g38.1g15.1g
Annoskoko puolitettuna720g289kcal15.4g9.1g19.1g7.6g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532