Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g1085g1030kcal86.8g151.8g7.6g86.8g
Sipuli (kuorittu)105g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Oliiviöljy 105g932kcal0g0g105.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g30g6kcal0g2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka90g74kcal3.1g17.2g0.9g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g4195kcal186.4g360g228.4g180g
Valittu annoskoko1440g2097kcal93.2g180g114.2g90g
Annoskoko puolitettuna720g1049kcal46.6g90g57.1g45g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678