Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima68g263kcal19.6g0g20.3g0g
Katkarapu 450g308kcal65g0g5g0g
Tomaattimurska 563g165kcal3.2g29.8g1.1g10.7g
Hunaja 7.3g24kcal0g5.9g0g0g
Valkosipuli 3.9g4.3kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g281g703kcal28.1g120.9g9.8g19.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g3075kcal234g320.4g83.8g63.2g
Valittu annoskoko1440g1537kcal117g160.2g41.9g31.6g
Annoskoko puolitettuna720g769kcal58.5g80.1g21g15.8g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63471