Kukkakaaliporkkanagratiini

1 pieni kukkakaali
3 pientä porkkanaa
1 dl kolme juustoa ruokakermaa
1 dl Polar 10% juustoa
Keitä kukkakaalit ja porkkanat melkein kypsiksi.

Sekoita juustoruokakerma ja juustoraaste.

Kypsennä uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hekos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 5556g1337kcal100.6g122.2g16.7g127.8g
Porkkana, keitetty, suolaa 1667g553kcal10.5g94.2g3.3g43.2g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1389g1667kcal47.2g50g138.9g0g
Polar 10% (Valio)1389g2917kcal444.4g0g138.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12947kcal1205.4g532.8g595.6g342g
Valittu annoskoko10000g6473kcal602.7g266.4g297.8g171g
Annoskoko puolitettuna5000g3237kcal301.4g133.2g148.9g85.5g
Arvot/100g100g65kcal6g2.7g3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129229