Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali4639g979kcal55.7g157.7g9.3g97.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g1750g490kcal10.5g104.1g3.5g43.8g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)2222g5333kcal388.9g0g444.4g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1389g1806kcal41.7g27.8g180.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17215kcal993.6g579.2g1275.6g282.4g
Valittu annoskoko10000g8608kcal496.8g289.6g637.8g141.2g
Annoskoko puolitettuna5000g4304kcal248.4g144.8g318.9g70.6g
Arvot/100g100g86kcal5g2.9g6.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996