Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3329g924kcal39.6g135.2g6.7g69.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1332g266kcal8g50.6g4g18.6g
Kurkku, tuore1110g111kcal6.7g18.8g1.1g7.8g
Päärynä kuorittu 3107g1347kcal9.6g248.6g3.1g121.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1110g888kcal144.3g22.2g22.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)13g120kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7312kcal416.4g950.8g100.8g435g
Valittu annoskoko10000g3656kcal208.2g475.4g50.4g217.5g
Annoskoko puolitettuna5000g1828kcal104.1g237.7g25.2g108.8g
Arvot/100g100g37kcal2.1g4.8g0.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714