Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow210g147kcal35.7g0g0.6g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g105g211kcal21.5g0.1g14.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g140g238kcal10.8g7.3g18.2g3.9g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g280g78kcal3.1g13.4g1.1g8.4g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g7g15kcal1.2g1.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2884g1380kcal144.6g44g69.2g24.6g
Valittu annoskoko1442g690kcal72.3g22g34.6g12.3g
Annoskoko puolitettuna721g345kcal36.2g11g17.3g6.2g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652