Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g169g1012kcal35.4g11.1g91.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 270g339kcal29.7g0.7g24.3g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)450g1169kcal116.9g6.7g76.4g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli169g118kcal16g6.7g3.4g0.2g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g112g124kcal20.2g2.2g3.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g84g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g169g363kcal42.2g3.7g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2889g6361kcal524.2g85.6g421.4g3g
Valittu annoskoko1444g3180kcal262.1g42.8g210.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna722g1590kcal131.1g21.4g105.4g0.8g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104