Linssi-kaalikeitto

Kuullota 1 iso sipuli ja 1-2 kynttä valkosipulia.

Lisää 1,5 L vettä ja chilitahna.

Lisää kiehuvaan veteen ensin kaali suikaloituna ja 5 min kuluttua 1,5 dl linssejä.

Kun linssit ovat kiehuneet 10min lisää vielä pakasteparsakaalit ja loraus kermaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6639g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 49g148kcal4.6g6.6g11.4g0.8g
Kaali, valkokaali443g93kcal5.3g15g0.9g9.3g
Sipuli (kuorittu)443g120kcal5.8g21.2g0.9g7.5g
Parsakaali pakaste Rainbow1328g266kcal39.8g26.6g0g33.2g
Keltainen linssi (luomu) (Aduki), annos 100g664g2012kcal159.3g322g7.3g76.3g
Flora ruokakerma 15%310g465kcal6.2g7.7g46.5g0g
Rypsiöljy 89g783kcal0g0g88.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Sambal Oelek chilitahna (Pirkka), annos 110g22g16kcal0.8g0.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7835kcal446g804.8g313g254.8g
Valittu annoskoko10000g3917kcal223g402.4g156.5g127.4g
Annoskoko puolitettuna5000g1959kcal111.5g201.2g78.3g63.7g
Arvot/100g100g39kcal2.2g4g1.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376798