Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 613g177kcal6.1g28.2g1.8g11g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 44g160kcal4.6g32.8g0.5g2.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g175g595kcal3.5g5.3g61.3g0g
Korppujauho 22g80kcal2.3g16.4g0.2g1.2g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Siirappi 61g185kcal0.1g45.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2898g2670kcal57.2g256.8g147.4g29g
Valittu annoskoko1449g1335kcal28.6g128.4g73.7g14.5g
Annoskoko puolitettuna725g668kcal14.3g64.2g36.9g7.3g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035