Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 276g179kcal4.4g36.4g0.5g2.3g
Porkkana 119g39kcal0.7g6.6g0.2g3g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli 6.4g7kcal0.5g1g0g0.1g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%180g306kcal17.6g13.3g19.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 835g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2898g1075kcal47g117g41.2g11.6g
Valittu annoskoko1449g538kcal23.5g58.5g20.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna725g269kcal11.8g29.3g10.3g2.9g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391849