Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g109g26kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original6.2g4.4kcal0.2g0.5g0.2g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)6.2g1.2kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g221kcal3.6g10.4g17.6g5.2g
Valittu annoskoko145g110kcal1.8g5.2g8.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna73g55kcal0.9g2.6g4.4g1.3g
Arvot/100g100g76kcal1.2g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139318