Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Papu valkoinen, keitetty 21g22kcal1.8g2.9g0.1g1.5g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 10g33kcal2.5g4.8g0.2g0.9g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)2.1g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g168kcal9.8g22.2g2.8g7g
Valittu annoskoko145g84kcal4.9g11.1g1.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna73g42kcal2.5g5.6g0.7g1.8g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829