Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 71g17kcal1.3g1.6g0.2g1.6g
Parsakaali, keitetty, suolaa 45g16kcal2g0.9g0.1g1.1g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g22g27kcal0.8g0.8g2.2g0g
Voi 0.9g6.5kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio4.5g13kcal1.2g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g167kcal10.8g8.4g8.2g5.4g
Valittu annoskoko145g83kcal5.4g4.2g4.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna73g42kcal2.7g2.1g2.1g1.4g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053