Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g47g113kcal4.1g22g0.8g5.6g
Ketsuppi 13g11kcal0.2g2.4g0.1g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)34g62kcal7.9g0g2.8g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g16g61kcal3.7g0.2g5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.1g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Katkarapu 31g21kcal4.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g542kcal41.2g50.2g18g11.8g
Valittu annoskoko145g271kcal20.6g25.1g9g5.9g
Annoskoko puolitettuna73g136kcal10.3g12.6g4.5g3g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424