Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 47g11kcal0.2g1.5g0.1g1.2g
Kesäkurpitsa zucchini 41g7.3kcal0.2g1g0.2g0.3g
Miniluumutomaatti, annos 250g31g6.2kcal0.2g1g0.1g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste19g68kcal5.4g0.3g5.2g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g276kcal12.6g12g19.2g3.2g
Valittu annoskoko145g138kcal6.3g6g9.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna73g69kcal3.2g3g4.8g0.8g
Arvot/100g100g95kcal4.3g4.1g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278534