Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 22g4.9kcal0.1g0.7g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha39g65kcal7.4g0g3.9g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g2.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maito, Kevyt7.8g3.6kcal0.3g0.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras6.6g23kcal0.9g4.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g256kcal20.6g20g9.8g2.2g
Valittu annoskoko145g128kcal10.3g10g4.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna73g64kcal5.2g5g2.5g0.6g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.9g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661