Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)14g50kcal1.9g9.7g0.3g0.7g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 56g77kcal10.4g0g3.9g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g31g84kcal2.9g14.4g1.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g543kcal30.8g49.8g23.6g4.4g
Valittu annoskoko145g271kcal15.4g24.9g11.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna73g136kcal7.7g12.5g5.9g1.1g
Arvot/100g100g187kcal10.6g17.2g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657