Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g66g78kcal1.9g2.7g6.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g18.9g0.3g0.9g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)33g55kcal8.3g0.3g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g502kcal30.6g44g22g1.8g
Valittu annoskoko145g251kcal15.3g22g11g0.9g
Annoskoko puolitettuna73g126kcal7.7g11g5.5g0.5g
Arvot/100g100g173kcal10.6g15.2g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386781