Pääkallo(m)

Keitä makaronit lihaliemessä ohjeen mukaan.

Kuori ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon sipuli.

Paista niin kauan, että sipuli pehmenevät ja että jauheliha on kypsää.

Mausta maun mukaan.

Kaada makaroneista vedet ja sekoita sen jälkeen jauheliha ja makaronit keskenään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
23%sika-nautajauheliha (Rainbow), annos 100g70g192kcal11.9g0g16.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Cayennepippuri jauhettu (Santa maria), annos 1g0g0.2kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami, annos 3g0.5g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Grillimauste kuivattu (Santa maria), annos 1g1.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tumma makaroni (Pirkka), annos 75g39g139kcal5.4g25.4g1.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g695kcal36g55.4g35g6.4g
Valittu annoskoko145g348kcal18g27.7g17.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna73g174kcal9g13.9g8.8g1.6g
Arvot/100g100g240kcal12.4g19.1g12.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444913