Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g47g60kcal7.4g0g3.4g0g
Maustekurkku21g3.5kcal0.1g0.6g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka14g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 27g80kcal0.4g1.7g8g0g
Kananmuna, keitetty 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g344kcal20.6g6.4g26g1.6g
Valittu annoskoko145g172kcal10.3g3.2g13g0.8g
Annoskoko puolitettuna73g86kcal5.2g1.6g6.5g0.4g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.2g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302780