Tonnikalapasta

Pistä pasta kypsymään.

Kuumenna sillä välin oliiviöljy pannulla, lisää kuivattu sipuli, kuullota hetki.

Lisää 2 valutettua tölkkiä tonnikalaa.

Lisää kasvisliemifondi ja Flora, kypsennä hetki.

Lisä pakasteherneet ja -maissi.

Anna kypsyä niin kauan, että herneet ja maissi kuumenevat.

Valuta pasta ja sekoita kaikki yhteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Tonnikala vedessä 28g29kcal6.3g0g0.4g0g
Sipuli kuivattu 1.4g3.8kcal0.1g0.5g0g0.5g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g3.8g9kcal0.5g1.8g0g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml28g42kcal0.6g0.7g4.2g0g
Herneet (Apetit)19g10kcal1.1g1g0.2g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g19g23kcal0.6g4.8g0.1g0g
Täysjyväpasta cappelli keitetty (Torino), annos 100g45g47kcal2.3g8.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g352kcal23g35.4g12.8g1g
Valittu annoskoko145g176kcal11.5g17.7g6.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna73g88kcal5.8g8.9g3.2g0.3g
Arvot/100g100g121kcal7.9g12.2g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369575