Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Perunajauho 1dl=70g3.5g12kcal0g2.9g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 11g3.6kcal0.3g0.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g18g12kcal1.9g0.7g0.1g0g
Marianne crush 150g11g46kcal0.1g9.1g0.9g0.2g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)30g26kcal0.1g6.1g0g0.6g
Kuohukerma,valio,2dl21g72kcal0.4g0.6g7.4g0g
Ranskalaiset pastillit7g32kcal0.2g4.9g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g660kcal11.4g77.2g32.6g2g
Valittu annoskoko145g330kcal5.7g38.6g16.3g1g
Annoskoko puolitettuna73g165kcal2.9g19.3g8.2g0.5g
Arvot/100g100g227kcal3.9g26.6g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89576