Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.3g0g1g0g
Sokeri 15g60kcal0g14.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 18g8kcal0.5g0.8g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.9g71kcal0g0g7.9g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g4.4g14kcal0.8g1.8g0.4g0.8g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl23g84kcal2.7g16.8g0.5g0.8g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Puolukka 22g8.5kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Mustikka metsä- 35g15kcal0.2g2.2g0.2g1.2g
Neljänviljanhiutale 5.3g17kcal0.5g3g0.2g0.6g
Fariinisokeri3.1g12kcal0g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g615kcal12.4g89.2g21.2g8g
Valittu annoskoko145g307kcal6.2g44.6g10.6g4g
Annoskoko puolitettuna73g154kcal3.1g22.3g5.3g2g
Arvot/100g100g211kcal4.3g30.7g7.3g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103260