Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g44g8.7kcal0.6g1.3g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 1.2g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Katkarapu 30g20kcal4.3g0g0.3g0g
Herne 13g9kcal0.7g1.2g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Spagetti 55g179kcal5.6g36.2g0.6g1.8g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g1.1g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g480kcal23.4g78.2g6.6g4.6g
Valittu annoskoko145g240kcal11.7g39.1g3.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna73g120kcal5.9g19.6g1.7g1.2g
Arvot/100g100g165kcal8.1g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844