Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g66g72kcal15.7g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Margariini 80% keskiarvo3.3g23kcal0g0g2.6g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g55g60kcal1.6g1.7g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g323kcal35.2g5.4g18.2g0.8g
Valittu annoskoko145g161kcal17.6g2.7g9.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna73g81kcal8.8g1.4g4.6g0.2g
Arvot/100g100g111kcal12.1g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486