Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g86g120kcal13.7g2.6g6.2g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)25g15kcal0.2g1.2g1g0.1g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g20g72kcal1.7g15.4g0.2g0g
Sipuli 14g4.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.3g3.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g429kcal31.8g40g15.2g0.6g
Valittu annoskoko145g214kcal15.9g20g7.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna73g107kcal8g10g3.8g0.2g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372056