Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali84g18kcal1g2.8g0.2g1.8g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g35g42kcal6.7g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki18g15kcal0.2g0.8g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g169kcal16.2g8.4g7.8g4.2g
Valittu annoskoko145g84kcal8.1g4.2g3.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna73g42kcal4.1g2.1g2g1.1g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935