Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.5kcal0g0.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala13g42kcal2g7.7g0.3g1.3g
Maitojuoma, profeel, valio44g8.7kcal1.4g0.8g0g0.7g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 13g5.6kcal1.3g0.1g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g55g36kcal6g2.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g306kcal24.6g28.8g10.2g4g
Valittu annoskoko145g153kcal12.3g14.4g5.1g2g
Annoskoko puolitettuna73g77kcal6.2g7.2g2.6g1g
Arvot/100g100g105kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040