Karppaajan lihamureke

Sekoita jauhelihan sekaan pilkotut sipulit ja pekonit.

Lisää ruokakerma ja ranskankerma.

Lado uunivuokaan mieleiseksi möntiksi ja paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Nami nam !

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%75g127kcal15g0g7.5g0g
Ranskankerma Valio19g53kcal0.5g0.7g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Flora ruokakerma 15 % 250g16g23kcal0.2g0.5g2.3g0g
Pekoni Pirkka18g51kcal2.4g0.2g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g518kcal36.6g4.6g39g0.6g
Valittu annoskoko145g259kcal18.3g2.3g19.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna73g130kcal9.2g1.2g9.8g0.2g
Arvot/100g100g178kcal12.6g1.6g13.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167161