PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 83g32kcal0.2g5.8g0.1g2.8g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g8.8g47kcal0g0g5.3g0g
Maito, Kevyt5.6g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g426kcal9.4g57.8g15.6g6.8g
Valittu annoskoko145g213kcal4.7g28.9g7.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna73g106kcal2.4g14.5g3.9g1.7g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219