Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa47g8kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.4g0.6g0g0.5g
Paprika keltainen 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti 23g5.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g2.1g4.4kcal0.3g0.4g0.2g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g123kcal2.4g7.6g8.8g2.8g
Valittu annoskoko146g62kcal1.2g3.8g4.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna73g31kcal0.6g1.9g2.2g0.7g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294665