Lohi-juustovuoka

Raasta juustot ja voitele vuoka keijulla.

Lado peruna-sipulisekoitus, lohiviipaleet ja aurajuusto kerroksittain, mausta tillillä.

Kaada ruokakerma joukkoon ja kuorruta juustoraasteella.

Paista 175 asteessa 45min (150 astetta kiertoilmalla)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1553 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 94g67kcal1.7g13.5g0.2g1g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)14g25kcal2.7g0g1.5g0g
Aurajuusto5.4g19kcal1.1g0g1.6g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%3.3g9kcal1g0g0.6g0g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 5.2g19kcal1.4g0g1.5g0g
Flora kevyt ruoka 7%23g20kcal0.2g1.1g1.6g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.5g2.5kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g323kcal16.2g29.2g14.6g2g
Valittu annoskoko146g161kcal8.1g14.6g7.3g1g
Annoskoko puolitettuna73g81kcal4.1g7.3g3.7g0.5g
Arvot/100g100g111kcal5.6g10g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397089