Karjalanpiirakat

Keitä puuro ja anna jäähtyä.

Sekoita jauhot, suola ja vesi.

Tee taikinasta pötkö ja leikkaa n. 30 palaksi.

Kauli palat ohkaiseksi.

Täytä riisipuurolla ja rypytä reunat.

Paista 275 asteessa 15 min ja voitele kiehuvalla vesi/voisulaseoksella.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Kippe66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 17g56kcal1.8g10.4g0.4g1.7g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g19g66kcal1.1g14.3g0.3g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)3.1g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g320kcal10g55.6g5.2g4.2g
Valittu annoskoko146g160kcal5g27.8g2.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna73g80kcal2.5g13.9g1.3g1.1g
Arvot/100g100g110kcal3.4g19.1g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147336