Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen14g5.6kcal0.3g1.3g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g125g31kcal2.5g5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g153kcal6g13.4g8.6g0g
Valittu annoskoko146g77kcal3g6.7g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna73g38kcal1.5g3.4g2.2g0g
Arvot/100g100g53kcal2.1g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524