Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Broilerisuikaleet28g34kcal6g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Makaroni, pasta 19g61kcal1.9g12.5g0.2g0.6g
Paprika keltainen 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g13g15kcal0.4g0.6g1.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g271kcal17.6g29.2g8.6g2.2g
Valittu annoskoko146g136kcal8.8g14.6g4.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna73g68kcal4.4g7.3g2.2g0.6g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358