Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi71g78kcal16.2g0g1.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 4.7g9kcal0.1g0.1g0.9g0.2g
Aurinkokuivattu tomaatti16g28kcal0.4g1.9g2.2g0g
Ruokakerma Valio 5%2.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g1.6g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0g
Pasta, Torino ruispasta plus39g125kcal4.7g24.7g0.9g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g523kcal43.8g56.2g13.6g9.8g
Valittu annoskoko146g262kcal21.9g28.1g6.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna73g131kcal11g14.1g3.4g2.5g
Arvot/100g100g180kcal15g19.3g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208