Perukan peurakeitto

Keitä peuranlapa, sipulit, porkkanat laakerilehtien, pippurin ja liperin kanssa kypsiksi n.1,5h.

Nosta lapa liemestä ja lisää pilkotut potut.

Irroita lihat luista ja kun potut on kypsiä lisää lihat ja lihaliemi keittoon.

Tarkista maku ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g44g69kcal9.5g0g3.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 66g50kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Porkkana 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Purjosipuli 8.7g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.5g1kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g259kcal22.6g23.4g6.4g2.8g
Valittu annoskoko146g129kcal11.3g11.7g3.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna73g65kcal5.7g5.9g1.6g0.7g
Arvot/100g100g89kcal7.8g8g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120839