Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 54g41kcal1g8.4g0.1g0.5g
Lanttu 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 15g4.7kcal0.1g0.8g0g0.4g
Soijakastike 6.6g4kcal0.3g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g1.8g10kcal0g0g1.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g183kcal9.6g20.4g6g2.2g
Valittu annoskoko146g91kcal4.8g10.2g3g1.1g
Annoskoko puolitettuna73g46kcal2.4g5.1g1.5g0.6g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7g2.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877