Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 27g7.1kcal0.4g0.6g0.1g0.8g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g22g55kcal4.2g0g4.8g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g27g30kcal0.6g0.8g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g201kcal10.4g3g17g1.6g
Valittu annoskoko146g101kcal5.2g1.5g8.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna73g50kcal2.6g0.8g4.3g0.4g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1g5.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891