Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)38g32kcal2.2g5.6g0g1.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 1.6g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto11g38kcal2.2g0g3.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.6g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 3.7g10kcal0.2g1.6g0.3g0.1g
Leipä, vaaleavarras3g6.6kcal0.2g1.3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g207kcal10.8g22g8.2g4.6g
Valittu annoskoko146g104kcal5.4g11g4.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna73g52kcal2.7g5.5g2.1g1.2g
Arvot/100g100g71kcal3.7g7.5g2.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631